Technikai leírás

// A masszírozó vágyaid beteljesüléséhez
 

 

//Olyan szexuális eszközt keresel, amelynek használatával nem érzed magad kínosan?

Europe Magic Wand egy lekerekített fejű vibrátor. Az elmúlt több mint 40 évben Amerikában ez az eszköz, mint a Hitachi (Hitachi Magic Wand) által gyártott masszírozó készülék került bemutatásra és folyamatos fejlesztésre a szakértők által, a felhasználók igényeinek megfelelően. A készülék annyira nagyszerű, hogy rövid időn belül a világ első számú vibrátorává vált.

Amióta Amerikában a nők vezető piaci szexuális segédeszköze, azóta a sorozatokban így a "Sex és New York" is felbukkant.

 

 

 

 

 

Az Europe Magic Wand egy Dán cég terméke és amellett hogy fantasztikus vibrátor, teljesen más, mint a Hitachi Magic Wand. Ezért a kiegészítők nem kompatibilisek egymással.
Az Europe Magic Wand európai szabványnak megfelelő 230 V hálózati csatlakozóval rendelkezik.

 

 

  

//Hallgatva a felhasználói igényekre, a lekerekített fejű vibrátort számos téren fejlesztettük

 

6 Sebesség

A vibrátor lekerekített fejének köszönhetően nagyon gyengédtől az erős rezgésig használható, mivel a felhasználók kérésének megfelelően kialakításra került a gyengéd vibrációs mód. Az Europe Magic Wand ezért hat sebességfokozattal rendelkezik.

 

 
Nagyobb szabadság a mozgásban

 

Az elektromos kábel biztosítja a tápellátást, de egyben biztosítja a mozgás szabadságát is. Ezért alakítottuk ki a kábelt 237 cm hosszúságúra.

 

 

 

Továbbfejlesztett higénia

Tudjuk, hogy az Europe Magic Wand több, mint egy szimpla masszírozó készülék, ezért olyan szilikon fejjel kerül értékesítésre ami könnyen levehető és tisztán tartható.

Az Europe Magic Wand kiegészíthető több egységgel. Az egyik ilyen a Genio. Amely egy nagyon gyengéd, puha szilikon fej amely kialakításában és felületében eltér a gyári fejtől és ezáltal új élmények felfedezésére ad lehetőséget. Fokozd az élményt Genio használatával.

 

 

 

Haladó felhasználóknak

A következő kiegészítő a Genius, amely elsősorban a klitorisz stimulálására szolgál, de sokan a G-pont izgatására használják. A Genius kiegészítőt direkt erre a célra alakították ki. Az anyaga kiemelkedő minőségű szilikon.

 

 

 

 

A Te biztonságod fontos számunkra

 

Manapság tengernyi termék kerül forgalomba anélkül, hogy a felhasználók biztonságát figyelembe vennék. Nagyon kevés üzlet érdekelt abban, hogy biztonságos termékeket áruljon, de nagyon sok bolt bármit elad Neked.

Nagyon sok Magic Wand van forgalomban a piacon, de csupán egy rendelkezik olyan dokumentációval, amely a biztonságos üzemelést igazolja.

Mielőtt megvásárolnál egy 230 V-os terméket, ellenőrizd le, hogy rendelkezik-e az Europe Magic Wand hátoldalán is látható jelzésekkel.

Ha bármilyen információ (kivéve széria szám) hiányzik, biztos lehetsz benne, hogy nem CE igazolással ellátott termék.

 

 

 

 

Specifikáció:

  • 6 Sebesség (3200-6000 rpm).
  • 230 V. Extra hosszú kábel (2,3 m).
  • Súly: 670 g.
  • Hosszúság 32 cm

 

Copyright © Magicwand.hu